EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Rosita van Berkom- van Lokven. Wat kan ik doen om u te helpen? Ik heb ruim 20 jaar ervaring als management ondersteuner bij allerlei organisaties. Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten om úw organisatie te ondersteunen.

Als ervaren professional is het mijn uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers mijn expertise optimaal in te zetten, zodat u zich als werkgever kunt richten op uw kernactiviteiten. Ik ben gedreven en resultaatgericht en hou ervan om werkzaamheden te coördineren en organiseren en structuur aan te brengen.

 
Ik ben op interim basis inzetbaar voor zowel korte als langdurige projecten. Uitgangspunt is altijd een gesprek waarbij we bekijken wat uw wensen zijn als opdrachtgever. Als ik aan deze wensen kan voldoen, zal ik u een passend voorstel doen.

Meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring vindt u op mijn linkedin pagina.

             

Of download mijn volledige CV

Wilt u mij als persoon beter leren kennen? Maak dan een afspraak of bekijk mijn pitchmovie hieronder.

Carola Meuwissen

Oud-wethouder gemeente Cranendonck, Voorzitter Werkplaats Strategie Ruimte MRE

Rosita is een ervaren, doortastende vakvrouw die de bestuurder ontzorgt en faciliteert. Organisatie van agenda en meetings. Combineert prettige zakelijkheid met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en politieke antenne. Gewoon een echte aanwinst voor je organisatie!

October 7, 2016, Carola managed Rosita at Gemeente Cranendonck
 
EdwinSchellekens
directeur Raadhuis Advies BV, directeur Trifaire BV

Rosita is zeer ervaren directie- en bestuursassistent met coördinerende kwaliteiten. Rosita heeft voor mij secretariële- en communicatiewerkzaamheden verricht voor het project Hof van Cranendonck. Ik heb Rosita leren kennen als een daadkrachtige vrouw, die een proactieve benadering in haar handelen laat zien. Een echte “meedenker” en prettig in de omgang. Verder vielen haar accuratesse en haar probleemoplossend vermogen mij op. Zij heeft snel door wat van haar verlangd wordt en zorgt ervoor dat de zaken daadwerkelijk geregeld worden.

December 4, 2014, Edwin managed Rosita at Gemeente Cranendonck
 
Piet Sennema
Secretaris-directeur

Rosita van Berkom is een zeer gedreven, goedlachse secretaresse die zeer efficiënt en resultaatgericht werkt. Ze verzet met verstand van zaken zeer veel werk in korte tijd

November 19, 2013, Piet was Rosita's client

 

John Kapteijns

Hoofd Concernstaf en Concerncontroller at Waterschap Aa en Maas

Rosita is zeer ervaren directie- en bestuursassistent met coördinerende kwaliteiten. Rosita werkt zeer efficiënt waardoor zij in korte tijd veel werk kan verrichten. Omdat zij ook een goed overzicht heeft over de werkprocessen is haar regelmatig gevraagd om advies te geven over en het implementeren van procesverbeteringen. Rosita zou dan ook goed tot haar recht komen in de rol van (interim)officemanager om bijvoorbeeld de werkprocessen van een secretariaat weer op orde te brengen. 
Verder is het prettig om met Rosita samen te werken. Zij heeft snel door wat van haar verlangd wordt en zorgt ervoor dat de zaken daadwerkelijk geregeld worden. Zij onderneemt hierbij initiatief om dat voor elkaar te krijgen en verzorgt hierover een open en duidelijke communicatie.

February 27, 2014, John managed Rosita at Waterschap Aa en Maas
UA-46085022-1